Cursus Steady & Fun

Voor bazen en honden die de puppy- en basiscursus hebben gedaan en lekker samen bezig willen blijven. Want dat is niet alleen superleuk, maar versterkt ook de band tussen baas en hond. De cursus is een uitdagende combinatie van vervolg-, sport- en funoefeningen.

Vervolgoefeningen

Denk aan blijven zitten of zelfs liggen terwijl het baasje (even) uit zicht is, los volgen, plaats sturen en hierkomen met hindernissen. Maar ook: lopen over een vreemde ondergrond (zoals een loopplank) en naast de fiets meelopen. 

Sport- en funoefeningen

Door hoepels en tunnels, op een krukje zitten, high five, zigzaggen tussen je benen door, een geurspoortje volgen, apporteren en ga zo maar door. Perfect voor bazen die (nog) niet kunnen kiezen welke hondensport ze met hun hond willen gaan doen. Want tijdens Steady & Fun snuffelen we aan Hoopers, Behendigheid, Doggy Dance, Speuren en Apporteren & Dirigeren. 

Uitgangspunten: 

  • We gaan trainen met de clicker of met een trainingswoord. Dit wordt uitgelegd tijdens de eerste les die je volgt. Je krijgt dan oefeningen mee, zodat je het clickeren in 1 week kunt aanleren. Een clicker is te koop bij de cursusleiding, tijdens de eerste les (armbandje en clicker: € 7,-).
  • Een cursus start bij deelname van minimaal 6 cursisten. Er kunnen maximaal 7 cursisten in een cursus, zodat elke baas-hond combinatie gegarandeerd voldoende aandacht en persoonlijke begeleiding krijgt.
  • Steady&Fun wordt verzorgd in samen werking met DOGGYWONDERLAND EN DOGTOUCH en gegeven door Kitty, op zondagochtend vanaf 9.30 uur. 
    Kosten: € 125,- voor 10 lessen van 1 uur. 
  • De Steady&Fun vervolgcursussen worden ook gegeven op zondagochtend.
    Kosten: € 150,- voor 10 lessen van 1 1/4 uur.
  • Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Frans Brouwer
Dogtouch
Katwijk

Mobiel: 06 24 60 11 51

E-mail: info@dogtouch.nl

Meer contactinformatie

Volg ons

twitter icon facebook icon

Banners

Website realisatie en ontwerp door 1322 Design